Háfra József

5000 Szolnok, Csaba utca 18.

Tel.: + 36 20 525 9620

Tel./Fax.: +36 56 221 013

E-mail: info@koltoztetes-szolnok.hu

Bemutatkozás

Háfra József

Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük oldalunkon! Háfra József vagyok, szolnoki fuvaros vállalkozó.

1987 óta foglalkozom költöztetéssel, lomtalanítással, árufuvarozással. Cégünk főként a lakosság, illetve a kis- és középvállalkozások kiszolgálására szakosodott, azok egyedi igényeire specializálódott az évek során, figyelembe véve a családok, magánszemélyek, kisebb cégek sajátosságait. Az eltelt években volt lehetőségem kitapasztalni a költöztetés, lomtalanítás praktikáit, de rálátásom nyílt a belföldi, illetve a nemzetközi árufuvarozásra is. Vállalkozásomban segítségemre van feleségem is, aki női gondossággal tudja szemlélni a költözés nehézségeit, és jó tanácsokkal lát el, hogy minél praktikusabban lehessünk az Ön segítői. Célunk, hogy professzionális, átfogó szolgáltatást nyújtsunk a lakosság és cégek részére a költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás területén, ezzel elősegítve a családok életét, a vállalatok zökkenőmentes működését, környezetünk tisztaságát.

Költöztetők

Költöztetésben és fuvarozásban gyakorlott munkatársaink összeszokott csapatként állnak az Ön rendelkezésére az év minden napján!

Iveco

A vállalkozás jelenleg az itt látható, IVECO 35C15 típusú platós, ponyvás tehergépjárművel rendelkezik.

A kocsi méretei:

hossz: 5,0 m
szélesség: 2,1 m
magasság: 2,4 m
térfogat: 25 m3
terhelhetősége: max. 2000 kg

Háfra József

Költöztetés, lomtalanítás, belföldi áruszállítás

Tel.: + 36 20 525 9620

Tel./Fax.: +36 56 221 013

E-mail: info@koltoztetes-szolnok.hu

Kérje ajánlatunkat most!

Ha költöztetésre kér árajánlatot, kérjük, ne felejtse el feltüntetni, hogy honnan-hová szeretne költözni, hány szobáról van szó, illetve, hogy hány rakodóra van szüksége!!

Ha Ön is elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük, írja le véleményét a www.joszaki.hu oldalon!! Köszönjük!